Zwemmen is hartstikke leuk!
Zwemmen moet, maar mag ook leuk zijn!

We starten cursussen het hele jaar door!

Schrijf direct online in »

Nieuwsbrief NaZomeren augustus 2020

Beste ouders,

Natuurlijk hopen wij dat jullie met de kinderen genoten hebben van deze warme zomervakantie met veel mooie en dierbare herinneringen om te koesteren.

Vanaf  zondag 30 augustus  starten wij weer met de zwemlessen in de Kulk en in de Waalstraat beginnen de zwemlessen weer vanaf dinsdag 1 september.

Gezien het warme weer zullen veel kinderen verkoeling gezocht hebben in het zwembad, de zee of in het zwembad in de tuin. Wij kunnen dit enorm waarderen en zien ook dat kinderen een stuk watervrijer geworden zijn doordat ze steeds hun eigen grenzen verleggen en nadoen wat ze anderen kinderen  zien doen. Het kan heel goed zijn dat daardoor minder drijfmateriaal nodig is tijdens de zwemlessen. Wij beginnen met het materiaal wat de kinderen voor de zomervakantie om hadden en zullen daar uiteraard tijdens de zwemlessen alert op zijn en het materiaal  verminderen wanneer dit mogelijk is.

Helaas hebben we nog steeds te maken met de regels van het RIVM. We zullen de 1,5 meter afstand blijven handhaven totdat wij andere richtlijnen ontvangen van het RIVM. Wij vragen u daarmee rekening te houden voor uw eigen veiligheid, de veiligheid van de medewerkers en die van de kinderen. Wij vragen u onderstaande aandachtig door te lezen. Met elkaar moeten we deze verantwoordelijkheid serieus nemen en met begrip en respect naar elkaar en met elkaar hiermee omgaan.

Wij vragen u “Routing en Afspraken” hieronder  aandachtig door te lezen, en in acht te nemen.

Routing en Afspraken

 • Op zowel de dinsdagen, vrijdagen en de zondagen kunt u in zwembad de Kulk naar binnen via de hoofdingang.
 • Op de kleedruimten staat vermeld waar u de kinderen kunt omkleden d.m.v. nummers van  de badjes.
 • De kleedruimten zijn voorzien van 1,5 meter richtlijnen waar u het kind kunt omkleden. Per 1,5 meter is 1 ouder met kind toegestaan. Het kan daarom gebeuren dat u even moet wachten op een plekje. Om die reden is het verstandig om kinderen makkelijke kleding en schoenen aan te doen. Hiermee beperkt u de tijd in de kleedruimten.
 • Het is verstandig om thuis de zwemkleding aan te doen en laat de kinderen thuis nog even naar de toilet gaan.
 • Er kan geen gebruik gemaakt worden van douches.
 • Alle kleding en tassen moeten worden meegenomen. Er mag niets achter blijven in de kleedruimten.
 • Zodra de kinderen zijn omgekleed en u uit de kleedruimte bent is er iemand om de kinderen op te vangen en naar hun badje te brengen en voorzien van het juiste lesmateriaal.
 • Ouders mogen niet mee naar de zwemzaal. Wij vragen u de aangegeven route te volgen.
 • Wij brengen de kinderen weer terug naar de kleedkamer na de zwemles. De kleedkamers zijn voorzien van kleuren en zo kunnen ook de kinderen dat
 • Wilt U zodra het kind is omgekleed de kleedruimte verlaten zodat er plaats vrij komt voor anderen.
 • Wij proberen er alles aan te doen om het zo goed mogelijk en veilig mogelijk te laten verlopen. Met elkaar zijn we hiervoor verantwoordelijk.
 • Heeft u vragen bel ons dan op het telefonisch spreekuur of laat uw telefoonnummer achter bij de balie. Wij nemen dan contact op met u.
 • Kom niet naar het zwembad wanneer u of uw kind klachten heeft zoals hoesten, koorts, verkoudheid of benauwdheid.
 • Bent u getest op het Covid19 virus laat u dan adviseren door de desbetreffende instantie.

 

Spetterende groet,

Het team van Zwemschool Arons