Zwemmen is hartstikke leuk!
Zwemmen moet, maar mag ook leuk zijn!

We starten cursussen het hele jaar door!

Schrijf direct online in »

Overname door Fun2swim

Beste ouders,

Wij stellen jullie graag op de hoogte van de recente ontwikkelingen van onze Zwemschool. Vanaf 1 januari 2024 zal Zwemschool Fun2swim met trots en veel plezier de activiteiten overnemen van Zwemschool Arons.

Al meer dan 60 jaar heeft Zwemschool Arons met toewijding en passie kinderen leren zwemmen en altijd gestreefd naar plezierige en kwalitatief goede zwemlessen, waarbij de leerlingen centraal hebben gestaan.

In onze zoektocht naar een geschikte opvolging hebben wij Ritchie Zuyderwijk, eigenaar van Zwemschool Fun2swim, bereid gevonden het stokje over te nemen. Ritchie is een enthousiaste ondernemer met een grote liefde voor zwemmen en een sterke visie op de toekomst van zwemonderwijs.

Wij willen benadrukken dat de kernwaarden van Zwemschool Arons ook bij Fun2swim behouden zullen blijven. De speelse aanpak, individuele aandacht en enthousiasme zullen de pijlers vormen en blijven van het zwemonderwijs, waardoor kinderen met plezier blijven leren zwemmen.

Marjon Arons van Zwemschool Arons zal gedurende de overgangsperiode betrokken blijven om ervoor te zorgen dat de overgang soepel verloopt.

Wij kijken uit naar deze nieuwe fase en willen jullie bedanken voor jullie voortdurende vertrouwen en toewijding aan Zwemschool Arons.

Spetterende groet,
Het team van Zwemschool Arons en Fun2swim