Zwemmen is hartstikke leuk!
Zwemmen moet, maar mag ook leuk zijn!

We starten cursussen het hele jaar door!

Schrijf direct online in »

Nieuwsbrief Maart 2021

Beste ouders,

Uiteraard zijn wij enorm blij dat we weer zwemles mogen geven vanaf dinsdag 16 maart. Zowel de lessen in de Waalstraat als in de Kulk zullen die dag weer starten.

Wij zijn het afgelopen jaar 6 maanden dicht geweest ivm de Corona crisis. En wij willen er alles aan doen om te voorkomen dat we nog een keer onze deuren moeten sluiten. Wij vragen U daarom rekening te houden met de regels waar we mee te maken hebben die ons opgelegd zijn door het RIVM. Met elkaar moeten we ervoor zorgen dat we ook in en om het zwembad een veilige en verantwoorde situatie creëren.

Voor de maanden december en maart berekenen wij 1 maand lesgeld.

Wij hebben de belangrijkste punten nog even op een rij gezet:

  • Houdt 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Mondkapjes zijn verplicht.
  • Wanneer u of uw kind klachten heeft die Covid 19 gerelateerd zijn, blijf dan thuis.
  • Zorg ervoor dat de kinderen de zwemkleding al aan hebben voor ze naar het zwembad gaan.
  • Doe makkelijke kleding en schoenen aan.
  • Per kind mag er 1 ouder mee naar het zwembad.
  • Laat uw kind voordat ze naar het zwembad gaan thuis naar de toilet gaan.
  • De douches zijn buiten gebruik.

Zwemles in de Waalstraat

In feite is er niet veel veranderd aan de regels waar we ons aan moeten houden. De kinderen worden voor de deur door ons opgevangen en na de zwemles weer bij u teruggebracht. Ouders mogen alleen naar binnen voor betalingen of een drankje to go te bestellen. Heeft u een vraag dan bent u uiteraard van harte welkom en willen wij u graag te woord staan. Wanneer het op dat moment niet schikt kunnen we een belafspraak inplannen met u. Ook hebben wij iets bedacht om u op de hoogte te houden over de vorderingen van uw kind. Binnenkort zullen wij hier op terug komen.

De afgelopen periode dat we gesloten waren hebben wij veel gedaan in de Waalstraat. Zo is er een prachtig nieuw plafond geplaatst in het zwembad met nieuwe verlichting. En omdat het plafond eruit was hadden we de mogelijkheid om een camera te plaatsen in het zwembad zodat u in de toekomst op een beeldscherm bij de balie de zwemles kunt zien.

Zwemles in De Kulk

Zoals u zich wellicht weet proberen wij er alles aan te doen om het bezoek aan het zwembad veilig en verantwoord te laten verlopen. In de kleedruimten is de 1,5 meter aangegeven op de grond. Nadat uw kind is omgekleed is er een juf om de kinderen op te vangen. De bedoeling is dat u de aangegeven routing volgt en buiten het zwembad blijft wachten totdat de les is afgelopen. Heeft uw kind bijvoorbeeld les tot 16.30, ga dan pas om 16.30 naar de kleedkamer zodat ook de ouders van de nieuwe groep de kans krijgen hun kind om te kleden. De kleedruimten zijn voorzien van de nummers van de badjes zodat dit goed verspreid is.

Het is verstandig om de kinderen thuis naar het toilet te laten gaan of in ieder geval voor de zwemles. Wij merkten de laatste periode dat wij les gaven dat kinderen tijdens de les naar het toilet moesten. U begrijpt wij laten de kinderen niet alleen naar de toilet gaan. Er gaat altijd een medewerker met ze mee. Wanneer u een vraag heeft mag u ons altijd bellen tijdens het telefonisch spreekuur op dinsdag tussen 12.00 en 14.00 uur of woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur. Uiteraard mag u ook een telefoonnummer bij de balie afgeven zodat wij u kunnen bellen.

Spoedcursus in de meivakantie

Zoals altijd organiseren wij wederom een spoedcursus in beide weken van de meivakantie. Opgeven kan telefonisch 010-4357031, bij onze balie in de Waalstraat of bij de balie in de Kulk tijdens onze zwemlessen.

Diploma zwemmen

Het was natuurlijk voor de kinderen en ook voor ons een enorme teleurstelling dat we weer dicht moesten vanaf 15 december terwijl er diplomazwemmen gepland stond vanaf die dag. Wij gaan er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te pakken en komen er op terug. En wanneer u het diplomageld al had betaald is het uiteraard niet bedoeling dit nog een keer te doen. Wel zullen wij de kinderen een nieuw aanmeldingsformulier met nieuwe datum meegeven.

Zwemfeestjes

Helaas is dat nog niet mogelijk. Zodra het weer mag laten we het weten. Wanneer u een feestje bij ons wilt reserveren laat het ons weten. Wij nemen contact op zodra het weer mag.