Zwemmen is hartstikke leuk!
Zwemmen moet, maar mag ook leuk zijn!

We starten cursussen het hele jaar door!

Schrijf direct online in »

Kinderfeestjes

Heeft uw kind iets te vieren? Wij verzorgen een ‘Spetterend feestje’! Zwemschool Arons verzorgt zwemfeestjes voor kinderen vanaf 5 jaar. De gehele accommodatie is dan exclusief voor de feestbeesten.
Deze feestjes duren 2 uur. Er is altijd van begin tot eind een zwemjuf aanwezig. U brengt en haalt uw kinderen en heeft er geen omkijken meer naar. Het maximum aantal deelnemers is 10 kinderen.

De kinderen beginnen met cadeautjes uitpakken en gaan daarna gezamenlijk douchen en het zwembad in om allerlei leuke spelletjes te doen (aangepast aan de leeftijd van de kinderen). Vervolgens gaan ze bubbelen en de sauna in. De sauna is hiervoor speciaal op een voor kinderen geschikte temperatuur gebracht (45-50 ºC). Voor de duidelijkheid: de kinderen houden in de sauna hun badkleding gewoon aan.
Als iedereen moe en uitgeteld is, schenken wij wat te drinken in en serveren poffertjes, een versierd ijsje of roze koek. Alle kinderen krijgen tot slot ook nog een lekkere zak snoep mee voor onderweg en de jarige krijgt een glas met zijn of haar naam erin gegraveerd.