Zwemmen is hartstikke leuk!
Zwemmen moet, maar mag ook leuk zijn!

We starten cursussen het hele jaar door!

Schrijf direct online in »

Nieuwsbrief zomer 2022

Het duurt niet zo lang meer en dan is het zomervakantie en zijn wij een periode dicht. Zowel in de Kulk als in de Waalstraat zijn wij gesloten vanaf maandag 11 juli. De eerste zwemles is in de Kulk op zondag 21 augustus en in de Waalstraat vanaf dinsdag 23 augustus. Voor de maanden juli en augustus betaalt u 1 maand lesgeld.

Spoedcursus

In de zomervakantie organiseren wij weer spoedcursussen in de 1e, 2e, 5e en 6e week. Deze zwemcursussen worden gegeven op onze eigen locatie in de Waalstraat en zijn van maandag tot en met vrijdag. De zwemlessen zijn in een klein groepje van hetzelfde niveau met twee instructeurs. Aan vaardigheden die lastig zijn wordt extra aandacht besteed zodat de kinderen een mooie vooruitgang hebben geboekt na een week spoedcursus. Wij hebben hier inmiddels veel ervaring mee en er geweldige resultaten mee behaald. Opgeven voor deze cursus kan bij onze balie of telefonisch via nummer 06-20403550.

Wat kunt u zelf oefenen met uw kind tijdens de vakantie

Vaak krijgen wij de vraag van ouders wat ze kunnen oefenen met hun kind in de vakantie wanneer ze gaan vrij zwemmen. Ons advies is, laat de kinderen lekker spelen waardoor ze spelenderwijs hun eigen grenzen verleggen, zelf ontdekken en plezier ervaren. Wij ondervinden met veel kinderen dat zij na een zomervakantie met veel waterpret enorm watervrij zijn geworden wat een enorm gunstig effect heeft op weg naar het A diploma. Zowel bij het A, B en C diploma zijn er onder water vaardigheden. Watervrij zijn is daarom heel belangrijk. Het is verstandig om de zwemslagen aan ons over te laten, het is een technisch onderdeel wat een professionele aanpak vereist. Omdat kinderen in de zomervakantie een aantal weken niet of niet goed zijn gecorrigeerd op de zwemslagen zien wij dat er een “vakantieslag“ is ontstaan. Om dit weer goed op niveau te krijgen zullen wij de kinderen het materiaal omdoen wat ze voor de zomervakantie om hadden. Uiteraard bouwen we dat af wanneer dit goed gaat.

Ouder kind zwemmen

Vanwege de Coronamaatregelen en de medewerkersbezetting was er lange tijd geen mogelijkheid voor het ouder kind zwemmen. In september willen wij dit weer opstarten op de vrijdagochtend. Wanneer u met uw kind staat ingeschreven zullen wij u hierover in de 2e helft van augustus telefonisch benaderen over de tijd. Inschrijven kan via het aanmeldformulier op onze website. Indien u meer informatie wilt bel ons gerust even.

Vrouwenzwemmen

Regelmatig hebben wij vragen over zwemles voor vrouwen. Vanaf oktober willen wij dit weer gaan opstarten op de dinsdagochtend. Voor meer informatie kunt u ons bellen 06-20403550.

Bereikbaarheid tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie zijn wij de 1e, 2e , 5e en 6e week telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. In de 3e en 4e week zijn wij gesloten.

Wij wensen u en de kinderen een hele fijne zomer toe met ontzettend veel plezier en mooie genietmomenten om op terug te kijken.

Zomerse groet,
Team Zwemschool Arons