Zwemmen is hartstikke leuk!
Zwemmen moet, maar mag ook leuk zijn!

We starten cursussen het hele jaar door!

Schrijf direct online in »

Nieuwsbrief zomer 2021

Tijdens de zomervakantie zijn er geen zwemlessen in de Kulk en in de Waalstraat vanaf maandag 19 juli. In de Kulk starten de zwemlessen weer vanaf zondag 29 augustus en in de Waalstraat vanaf dinsdag 31 augustus. Voor de maanden juli en augustus berekenen wij 1 maand lesgeld.

In de zomervakantie organiseren wij weer spoedcursussen in de 1e, 2e, 5e en 6e week van de zomervakantie. Voor meer informatie of reserveren  kunt u ons tijdens deze 4 weken  telefonisch bereiken tussen 9.00 en 14.00 uur op telefoonnummer  06-20403550 of stuur ons een email naar info@zwemschoolarons.nl.

Een veel gestelde vraag van ouders aan ons is wat ze kunnen oefenen in de vakantie wanneer ze gaan vrij zwemmen. Ons advies is om de kinderen lekker te laten spelen in het water waardoor ze enorm de grenzen verleggen en zelf  ontdekken. Spelenderwijs  zullen ze steeds meer ervaring opdoen en  plezier ervaren.

Wij ondervinden met veel kinderen dat zij na een zomervakantie met veel waterpret enorm watervrij zijn geworden wat een gunstig effect heeft op weg naar het diploma. Zowel voor het A en B diploma zijn er onder water vaardigheden die ze moeten beheersen. Watervrij zijn is daarom heel belangrijk.

Het is  verstandig en raadzaam om de zwemslagen aan ons over te laten, het is een technisch onderdeel wat een professionele aanpak vereist.  Omdat de kinderen een aantal weken niet zijn gecorrigeerd op de zwemslagen zien wij dat er een “vakantieslag” is ontstaan. Om dit weer goed op niveau te krijgen zullen wij de kinderen het drijfmateriaal om doen wat zij voor de zomervakantie omhadden ook al hebben zij zonder drijfmateriaal gezwommen tijdens de vakantie  Wanneer het goed gaat zullen wij uiteraard het drijfmateriaal afdoen.

Aan het einde van de zomervakantie zal er een nieuwe nieuwsbrief verschijnen met eventueel veranderingen die er zijn rondom de Corona regels.

Wij wensen u en de kinderen  een hele fijne zomer vakantie met veel plezier en mooie geniet momenten om op terug te kijken.

Zomerse groet,

Team Zwemschool Arons