Zwemmen is hartstikke leuk!
Zwemmen moet, maar mag ook leuk zijn!

We starten cursussen het hele jaar door!

Schrijf direct online in »

Nieuwsbrief november 2020

Beste ouders,

Helaas hebben we woensdag 4 november gehoord dat de zwembaden volledig dicht moeten de komende twee weken.  Eerder die dag was met ons gecommuniceerd dat er wel zwemles gegeven mocht worden omdat het veelal gaat om kinderen onder de 12 jaar. Helaas is hier op teruggekomen en moeten wij de Zwemschool sluiten voor alle activiteiten de komende twee weken zowel in de Waalstraat als in de Kulk.

Deze noodverordening  is genomen  door de Regionale Veiligheidsraad Rotterdam Rijnmond. De achterliggende gedachte hierbij is dat wij als zwembadbranche ons steentje bijdragen om de druk in de zorgsector te ontlasten en daar hebben wij zeker begrip voor. Kinderen moeten door ouders naar de zwemles gebracht worden en dit betekent  veel beweging op straat en  dat wil de Veiligheidsraad  zo veel mogelijk voorkomen.

Vanaf donderdag 19 november zullen de zwemlessen in de Waalstraat weer beginnen en vanaf vrijdag 20 november zijn we weer in de Kulk. Uiteraard zullen we via social media kanalen en via de  nieuwsbrief op onze  website hierop terugkomen tegen die tijd.

Wij wensen iedereen veel gezondheid en bovenal, zorg goed voor elkaar.

 

Spetterende groet,
Het team van Zwemschool Arons