Zwemmen is hartstikke leuk!
Zwemmen moet, maar mag ook leuk zijn!

We starten cursussen het hele jaar door!

Schrijf direct online in »

Nieuwsbrief maart 2022

Beste ouders,

Zoals u ongetwijfeld hebt vernomen zijn de  versoepelingen ook voor de zwembaden en  onze  Zwemschool van toepassing. Zo is het dragen van een  mondkapje  en ook de QR-code  niet meer verplicht in de zwembaden.

De Kulk

In de Kulk  zullen wij zoals u gewend bent de  kleedkamers voorzien van  gekleurde  A4tjes  met de  aanduiding van de badjes. Op die manier is er een verdeling van ouders en kinderen over de kleedkamers.

Wij zullen de kinderen voor de zwemles ophalen bij de kleedruimten zoals we dat de afgelopen bijna 2 jaar  hebben gedaan en weer terugbrengen naar de kleedruimten na de zwemles. Wij vragen u makkelijke kleding en schoenen aan te doen en laat uw kind voor de zwemles nog even naar de toilet gaan.

Wij hebben ervaren in de afgelopen periode dat kinderen een beter focus en concentratie hebben wanneer er niet van alles om hun heen gebeurt. In het belang van de kinderen hebben wij er voor gekozen om elke twee maanden een kijkmoment te organiseren. Tijdens dit kijkmoment vragen wij van u een passieve rol zodat wij als lesgevers ongestoord ons werk kunnen doen.  Tijdens de zwemles hebben wij geen mogelijkheid om met u te praten. Heeft u een vraag,  bel ons tijdens het telefonisch spreekuur, stel uw vraag aan diegene die de kinderen ophaalt of laat uw telefoonnummer achter bij de balie.

Wij begrijpen natuurlijk dat u het leuk vindt om foto’s en filmpjes te maken van de kinderen  als herinnering voor later. Let er hierbij op dat er geen andere kinderen of medewerkers op de foto’s staan zonder hun medeweten.

Waalstraat

Na een persconferentie hebben wij altijd overleg met de gemeente om te bekijken  wat voor onze locatie in de Waalstraat  het meest verstandig is omdat het een kleine locatie is. En natuurlijk zijn wij super blij met alle versoepelingen en proberen hierin ook verantwoorde keuzes te maken.

De kinderen mogen ongeveer 10 minuten voor aanvang van de zwemles naar binnen. Zoals we dat de afgelopen tijd hebben gedaan zullen wij  de kinderen helpen met het uitkleden nadat ze hun jas op de kapstok hebben gehangen en de schoenen hebben uitgedaan.  Prettig hierbij is wanneer ze makkelijke kleding en schoenen aan hebben en de zwemkleding al aan hebben.

Met het afdrogen en aankleden is uw  helpende hand als ouder zeer  welkom. In de kleedruimten is het dragen van slofjes  om hygiënische redenen  verplicht. Bij de balie kunt u deze kopen. Regelmatig zullen we de laatste 10 minuten van de zwemles de camera aanzetten. Wanneer u vragen heeft over uw kind vraag het aan de baliemedewerkster zodat zij u een terugkoppeling kan geven.