Zwemmen is hartstikke leuk!
Zwemmen moet, maar mag ook leuk zijn!

We starten cursussen het hele jaar door!

Schrijf direct online in »

Nieuwsbrief de Kulk oktober 2021

Beste ouders,

Wat is het een ontzettende rare tijd geweest die we achter de rug hebben sinds maart 2020 door het Coronavirus. We zijn in totaal 7 maanden gesloten geweest afgelopen 1,5 jaar met alle gevolgen van dien. Het ene kind pakt de zwemles weer moeiteloos op terwijl de ander weer even moest wennen of het weer even spannend vond.

We hadden met allerlei regels te maken zoals de 1,5 meter,  de mondkapjes, het niet kunnen kijken bij de zwemles, de looproutes, diplomazwemmen zonder feestje en zonder publiek  etc

Toen wij in mei 2020 weer les mochten geven  en  wij de kinderen bij de kleedruimten mee namen naar het bad waar ze zwemles kregen viel ons onmiddellijk op dat  er veel meer rust in de zwemlessen was. De concentratie en de focus van de kinderen was duidelijk groter. De kinderen zijn veel minder afgeleid waardoor ze de opdrachten beter begrijpen en uitvoeren. Om die reden en in het belang van de kinderen  hebben wij besloten met elkaar en in overleg met De Kulk om 1 keer per 6 weken een kijkmoment te houden. De data hiervoor zullen wij bij de balie aangeven. Er mag dan 1 ouder per kind mee naar het bad.

Omdat wij tijdens deze kijkmomenten met de zwemles bezig zijn en dat al onze aandacht vereist is het niet mogelijk om tijdens deze kijkmomenten met de zwemjuf of meester te communiceren. Uiteraard ook om veiligheidsredenen is dit niet mogelijk.

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken tijdens het telefonisch spreekuur op dinsdag tussen 11.00 en 14.00 uur of woensdag tussen 11.00 en 15.00 uur. U mag uiteraard ook uw telefoonnummer achterlaten bij de baliemedewerkster. *

  • Bij het zwembad mag u niet met buitenschoenen komen ivm de hygiëne. Wij verkopen plastic overschoentjes, 0,50 per paar of 2,00 voor 5 paar.  Badslippers waar u niet op buiten loopt volstaan ook.
  • Voor kinderen met lang haar is het prettig wanneer u dit in een staart vast bind.
  • Geef uw kind tijdens het gekleed zwemmen een herkenbare tas, eventueel met de naam erop, mee naar het bad. Het gebeurt regelmatig dat kinderen met verkeerde kleding naar huis gaan.
  • Wanneer kinderen naar een volgend badje gaan krijgen ze een briefje met uitleg mee.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen dan horen wij dat graag.

Spetterende groet,

Het team van Zwemschool Arons